Cara Menulis Resume Kerja

 


Ramai orang fikir mereka ‘boleh’ menyediakan resume mereka sendiri. Buat resume, bukannya susah pun pada fikiran mereka. Memang benar buat resume tak susah, tapi adakah resume anda itu akan membantu anda mendapatkan pekerjaan yang bakal anda minta? 

Dapatkan Pakej Lengkap Rahsia Resume Kerja ini di sini : https://go.infotambahan.com/rahsia-resume-kerja/28

Komponen 1 : Cover Letter Sukses

Komponen ini memuatkan 3 contoh surat iringan atau “Cover Letter”. Dimana Cover Letter ini hasil penulisan beberapa calon yang telah berjaya mendapat kerja yang HEBAT. Kami jamin ia membantu anda.

Dengan Cover letter yang baik ia tidak mustahil untuk membantu anda berjaya dalam menjawat jawatan dengan gaji pertama mencecah ribuan ringgit.

Komponen ini dapat memberi idea kepada anda bagaimana menyediakan Cover Letter yang baik. Contoh-contoh ini bakal menjadi rujukan pantas anda bagaimana mencipta isi kandungan Cover Letter yang berkesan.

Komponen 2 : Resume 5 Angka

Komponen ini memberi anda contoh-contoh resume terpilih dan yang telah terbukti berjaya mendapat kerja yang hebat, gaji mereka yang lumayan dan yang penting kerja yang halal!

Mereka bergembira dengan gaji yang lumayan menjangkau 5 ANGKA setahun. Menyandang jawatan-jawatan yang hebat dan popular di dunia pekerjaan.

Komponen ini memuatkan 4 contoh resume mereka yang telah berjaya mendapat kerja yang hebat di pasaran. Anda teliti resume mereka dan jadikan sebagai rujukan case study anda dalam mencipta resume anda sendiri.

Jika mereka boleh, jangan bazirkan masa anda lagi. Buktikan anda juga boleh berjaya. Komponen ini amat bernilai!

Komponen 3 : Template Resume Pasang Siap

Ini berita baik untuk anda! Template inilah yang dicari-cari oleh mereka diluar sana bagi memudahkan mereka mencipta resume dengan kemas dan cantik.

Bukan itu sahaja! Ia membantu anda memasukkan perkara yang penting sahaja tanpa buatkan resume anda menjadi panjang berjela-jela.

Resume panjang dan meleret-leret isi kandungannya – itu petanda kurang baik. Bahaya untuk anda yang ingin mencari pekerjaan pertama.

Kami muatkan dengan 10 Template design yang berbeza-beza. Tak perlu pening-pening lagi. Anda pilih dan isikan maklumat diri anda. Ya..itu sahaja. Mudah dan pantas!

Disediakan dalam format Microsoft Word. Anda boleh masukkan maklumat ke dalam template ini dengan mudah menggunakan Microsoft Office Word sahaja.

Dapatkan Pakej Lengkap Rahsia Resume Kerja ini di sini : https://go.infotambahan.com/rahsia-resume-kerja/28

 

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini